Mame koje ne mogu imati svoju bebu ipak mogu osjetiti kako je to biti trudan i osjetiti bebine pokrete

ZA neke žene trudnoća će zauvijek ostati nedosanjani san, no danas postoji način da i one, makar na kratko, osjete bebine pokrete. Tim više ako je riječ o bebi koju nosi surogat majka, bebi u kojoj će njena prava majka uživati cijeli život, a sada, uz pomoć Huggiesa, može osjetiti svoju bebu prije nego je došla na svijet. Bebu ili – bebe, kao što je slučaj s budućom majkom koja je toliko već u životu propatila zbog raka i nemogućnosti da zatrudni. No, njoj se želje sada ostvaruju.

Ovo je priča o jednoj hrabroj ženi, drugoj nesebičnoj ženi i jednom neobičnom pojasu – Huggiesu.

Huggies je prvi put predstavljen javnosti lani, na Svjetski dan očeva kada je budućim tatama dana prilika da i oni osjete te čarobne trenutke koji su predviđeni samo za trudnice. Pojas djeluje na način da je senzorima spojen na dva kraja – trbuh trudnice i trbuh onoga tko želi osjetiti bebu.

I baš je to žarko poželjela osjetiti Sharde koja se pet godina borila s rakom, a potom su, zbog nemogućnosti trudnoće, pronašli surogat majku Antoniette koja nosi njihove dvije djevojčice i koja je, naravno, pristala ostvariti Sharde još jednu veliku želju.

“Uvijek sam zamišljala da ću jednom u životu biti trudna i da ću, kao i sve druge žene moći uživati u blagodatima trudnoće. Ma čak i u mučninama ako treba, ali uvijek sam maštala baš o tome da osjetim pokrete svoje bebe u svojoj utrobi. Ali to se nije dogodilo”, tužno je zaključila Sharde. No njenu su želju ipak čuli oni kojoj mogu pomoći u tome. U čast Nacionalnog dana zagrljaja koji će se obilježavati 21. siječnja, čelnici kompanije koja je izumila Hug Belt odlučili su napraviti mali projekt i ispuniti joj želju. Sve su snimili i objavili kao mogućnost drugima koji iz bilo kojeg razloga požele probati i sami.

Trenuci u kojima Sharde osjeti prvi put svoje bebe, na sebi, kao da zaista već jesu dio nje, stvarno su dirljivi. Zaplakao je čak i budući otac – od sreće i uzbuđenja.

Jer to su zaista trenuci koje će svaka majka imenovati među najljepšima koje je ikada osjetila.

Pa zašto onda u njima ne bi uživali i oni kojima priroda ne da da ih dožive – prirodno.

izvor: index.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *